Etsimme projektipäällikköä sivusto- ja verkkokauppaprojekteihin – Redland
Takaisin

Etsimme projektipäällikköä sivusto- ja verkkokauppaprojekteihin

Hei, sinä tehokas ja järjestelmällinen projektipäällikkö, joka ymmärrät digitaalista maailmaa. Me tarvitsemme sinua täällä Redlandilla. Kasvun ja kansainvälistymisen myötä olemme positiivisen ongelman edessä. Meillä on töitä ja tarvitsemme lisää tekijöitä. Sinä voit olla jo kokemusta kartuttanut konkari tai vasta urasi alussa. Tärkeintä on, että sinulla on palava halu oppia jatkuvasti lisää jokaisen uuden projektin myötä.

Kysy itseltäsi nämä kysymykset 

  • Onko budjettien, aikataulujen, laadun ja projektien johtaminen sinulle rutiinia? 
  • Pystytkö pitämään useita palloja hyppysissäsi ja tarvittaessa pyytämään apua ajoissa? 
  • Oletko myyntihenkinen A-luokan asiakaspalvelija, jonka asiakkaille vain paras on kyllin hyvää? 
  • Kommunikoitko luontevasti niin koodareiden kuin suunnittelijoiden kanssa?
  • Kykenetkö toimimaan monimutkaisissa teknisissä projekteissa?
  • Oletko halukas oppimaan uutta, haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi?

Jos vastasit (ainakin melkein) kaikkiin KYLLÄ, niin ota yhteyttä pikimmiten!

Tätä me sinulta odotamme

Etsimme verkkopalveluiden kehityksen tuntevaa projektipäällikköä. Katsomme digimarkkinoinnin tuntemuksen eduksi. Työssä onnistumisen kannalta olennaisia taitoja ovat erinomaiset kommunikointi- ja esiintymistaidot suomeksi ja englanniksi. Tulet olemaan osa Redlandin Dev & Design -tiimiä, jossa on tällä hetkellä neljä suunnittelijaa, yhdeksän kehittäjää ja kolme projektipäällikköä. Redlandin käyttämä pääteknologia on WordPress. Voit työskennellä joko Helsingin tai Lahden toimistollamme.

Tätä me sinulle tarjoamme

Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita, iloista redlander-asennetta, erittäin hyvää kahvia ja välipaloja, mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja modernit työvälineet.

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme 50 % vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistaman yrityksen keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on ollut 20 %.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla ”Projektipäällikkö / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 12.6.2020. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivien ehdokkaiden ilmaantuessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa COO Anne Laitinen, anne@redland.fi / 050 436 7050.