Takaisin

Etsimme sinua WordPress / WooCommerce developer

Liity mahdottoman mukavien tyyppien joukkoomme verkkopalveluiden ja -sovellusten kehittäjäksi! Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta digi-, markkinointi- ja viestintäpalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme web-kehittäjän ykkösjuttu on laaja WordPress-osaaminen, mielellään valmiilla ja vahvalla WooCommerce-osaamisella (tai ainakin kiinnostuksella) vahvistettuna. Kokemus muista verkkokauppa-alustoista ja peloton asenne backendiin tai palvelinpuolelle kurkkaamiseen lasketaan plussaksi.

Entä millaista henkilöä etsimme?

Toivomme, että olet ennakkoluuloton, oppimiskykyinen ja -haluinen, ja että innostut uusista asioista. Arvostamme yhteistyökykyä, sekä taitoa kysyä apua ja opastaa muita oikeissa paikoissa.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa. 

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistama yritys on jatkanut kasvun tiellä vaikeinakin aikoina. Lue lisää viime aikojen onnistumisistamme kertovasta artikkelista.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla “WordPress Developer /  osoitteeseen duuniin@redland.fi. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.