Kampanjat – Redland

Kampanjat

Kampanjat

Hyvin suunniteltu kamppis on parhaimmillaan rahakone, joka tuottaa euron panostukselle reilusti yli euron tuoton. Mutta aika usein markkinoijalla ei ole kampanjan jälkeen tarkkaa tietoa siitä, käytettiinkö rahat tehokkaasti vai ei. Siksi aloitamme kampanjasuunnittelun aina tavoitteiden ja metriikoiden määrittämisestä.

Testaa ja optimoi

Ulkopuolisen kumppanin roolissa voimme nähdä kampanjaideat ja suunnitelmat tuorein silmin. Kymmenet seuraamamme verrannaiskampanjat auttavat tunnistamaan, mitkä ratkaisut toimivat tilanteessanne.

Idean ei useinkaan tarvitse olla mullistava ollakseen tuottoisa. Tarkoituksena on yhtä lailla tunnistaa ja purkaa ostamisen esteet kuin keksiä myyntiä lisääviä elementtejä. Pienilläkin toimenpiteillä voidaan saada aikaan suuri vaikutus. Palveluumme kuuluu kampanjan ideoinnin lisäksi sen toteutus, tulosten seuranta ja kampanjan jatkokehitys.

Kampanjasuunnitteluumme kuuluvat yhtä lailla lanseerauskampanjat, myynninedistämiskampanjat, suoramarkkinointikampanjat, digitaaliset kampanjat kuin sosiaalisen mediankin kampanjat.

Markkinoinnin onnistumisia asiakkailtamme