Etsimme sinua Junior Designer – Redland
Takaisin

Etsimme sinua Junior Designer

Liity mahdottoman mukavien tyyppien joukkoomme verkkopalveluiden ja -sovellusten suunnittelijaksi! Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta digi-, markkinointi- ja viestintäpalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme Junior Designerin ehdoton ykkösjuttu on intohimo käyttöliittymäsuunnittelua kohtaan. Sinulla on kokemusta nykyaikaisten verkkopalvelujen suunnittelusta ja haluat kehittyä timanttiseksi designeriksi erikoistumisalueenasi UX, UI tai vaikka palvelumuotoilu digitaalisissa palveluissa.

Entä millaista henkilöä etsimme?

  • Olet empaattinen ja ennakkoluuloton.
  • Sinulla on visuaalista silmää – pystyt jalkauttamaan asiakkaan brändin näyttävästi verkkoon.
  • Suunnittelet käyttäjäkeskeisesti
  • Osaat kuunnella asiakasta, mutta uskallat myös kyseenalaistaa, jos sinulla on parempi idea tai näkemys.
  • Rakastat uuden oppimista ja uudet tilanteet saavat sydämesi sykkimään innosta.
  • Pidät itsenäisesti huolen aikatauluistasi ja työlistastasi, mutta työskentelet sujuvasti myös osana suunnittelutiimiä ja osaat kysyä apua tarvittaessa.

Erityiskiitosta saat seuraavista:

  • Peloton asenne käyttökokemussuunnittelua kohtaan
  • Saavutettavuusosaaminen
  • Interaktiosuunnittelu
  • Ymmärrät fronttikehityksen perusteet ja koodi ei pelota.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme 50 % vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistaman yrityksen keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on ollut 30 %.

Päivittäisessä työssä meillä pyritään muun muassa joustavuuteen, uuden oppimiseen, työntekijöiden kuuntelemiseen, yhdessä tekemiseen ja ilmapiiriin, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Meillä pääset myös laajemmin osaksi Dev & Design -tiimiä, jossa suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät tiiviisti yhdessä projekteissa.

Käytämme pääasiallisena työkaluna Adobe XD -ohjelmaa, mutta tarvittaessa suunnittelijamme pystyvät hyppäämään asiakkaan käyttämien työkalujen varaan (Sketch, Figma, Invision yms.).

Työpisteesi on Helsingin konttorillamme ja sopivassa määrin etätyötkin ovat ok. Välillä töitä voi tehdä vaikka uima-altaan reunalta – tänä keväänä redlanderit nimittäin matkustivat porukalla etätöihin Mallorcan auringon alle ja seuraava retriitti on jo puheissa.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla “Junior Designer / Etunimi Sukunimi” 20.11.2019 mennessä osoitteeseen duuniin@redland.fi. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi, mahdolliset työnäytteet sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Technology Jussi Salmio, jussi.salmio@redland.fi / 040 861 5216.

PS. Etsimme parhaillaan myös Senior Fullstack Developeria ja Senior Frontend Developeria tsekkaa ilmoitukset!