Digitaaliset palvelut – Redland

Welcome to the
Land of Digital Services

Digitaaliset palvelut

Toteutamme digitaalisia palveluita, jotka kehittävät asiakaskokemusta ja liiketoimintaasi. Tarjoamiamme digitaalisia palveluita ovat käyttöliittymäsuunnittelu, verkkosivut, verkkokaupat ja sovellukset.

Digitoimisto palveluksessasi

Uusi digitaalinen palvelu voi parhaimmillaan muuttaa yrityksesi koko suunnan. Jo pelkkä verkkosivu-uudistus helpottaa usein tavoitteisiin pääsyä, mutta kannustamme mielellämme ajattelemaan isomminkin. Miten voisimme palvella asiakkaitasi aivan uudella, tehokkaammalla tavalla?

Olemme erikoistuneita WordPress-pohjaisiin verkkosivutoteutuksiin, mutta teemme paljon muutakin: sovelluksia, verkkokauppoja sekä asiakkaidemme ydinliiketoimintaan kuuluvia SaaS-palveluita. Autamme palvelukehityksen kaikissa vaiheissa UI- ja UX-suunnittelusta toteutuksiin ja ylläpitoihin.

Pyydä tarjous

Core UX Audit

Kokonaisvaltainen UX Audit ottaa huomioon kaikki käyttäjäkokemuksen tärkeät osa-alueet. Auditointimme perustuu kokeneimpien suunnittelijoidemme asiantuntija-arvioihin, joissa he käyttävät useita erilaisia heuristisia metodeja, sekä omaa laajaa asiantuntemustaan tunnettujen analytiikkatyökalujen ohella.

Ota yhteyttä niin voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivan UX Audit -paketin.

Tutustu

Ota yhteyttä