Core UX Audit – Redland

Core UX Audit

Asiakasymmärrys

Suunnittelemme digitaalisia palveluja teknologiasta tai laitteista riippumatta. Suunnittelun lopputuloksena on mahdollisimman helppokäyttöinen palvelu, jonka käyttäminen on miellyttävää, ja se tukee palvelulle annettuja tavoitteita. Pidämme huolta siitä, että yrityksesi brändi jalkautuu luontevasti ja eheästi jokaiseen palveluun ja käyttäjäkokemukseen.

 

Miksi?

Digitaaliset palvelut yleistyvät ja vaatimukset hyvälle käyttäjäkokemukselle kasvavat koko ajan. Olemme huomanneet, että huolellisesti suunniteltu käyttöliittymä ja käyttäjäkokemus yhdessä oikean brändistrategian kanssa vaikuttavat suuresti asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan kannattavuuteen. Erinomainen käyttäjäkokemus on liiketoimintasi läpinäkyvä menestystekijä.

Miten?

Hyvä nyrkkisääntö on, ettei käyttäjän pitäisi joutua miettimään palvelun käyttämistä lainkaan. Hyvä digipalvelu kuljettaa käyttäjää intuitiivisesti mukanaan. Yhdenmukaisella, selkeällä ja visuaalisesti miellyttävällä käyttöliittymällä pidät huolta siitä, että brändisi tarina on yhdenmukainen asiakkaidesi käyttämien palveluiden kanssa. Pettämättömän käyttäjäkokemuksen lisäksi selkeät käyttöliittymän elementit ja polut ohjaavat käyttäjää kohti haluttuja maaleja.

Mitä?

Monipuolinen tiimimme asiantuntijoita yhdistää luovuuden, liiketoimintaymmärryksen ja teknologian uniikilla tavalla. Asiakkaamme palveluja arvioimme esimerkiksi asiantuntijoidemme suorittaman UX Auditin ja analytiikan avulla. Käyttäjäkokemusta validoidaksemme testaamme prototyyppiä käyttäjillä jo ennen kuin riviäkään koodia on kirjoitettu.

Core UX Audit

Kokonaisvaltainen UX Audit ottaa huomioon kaikki käyttäjäkokemuksen tärkeät osa-alueet. Auditointimme perustuu kokeneimpien suunnittelijoidemme asiantuntija-arvioihin, joissa he käyttävät useita erilaisia heuristisia metodeja, sekä omaa laajaa asiantuntemustaan tunnettujen analytiikkatyökalujen ohella.

Ota yhteyttä niin voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivan UX Audit -paketin.

Ota yhteyttä