Tehokasta varainkeruuta

Lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö Fida International ry on yksi Redlandin pitkäaikaisimmista asiakkaista. Menestyksekästä yhteistyötä on tehty jo vuodesta 2009 lähtien. Redland on toteuttanut järjestön verkkosivut ja vastaa niiden kehityksestä. Lisäksi olemme vuosittain mukana Eväät Elämään –kampanjassa. Lisäksi vuosien varrella ollaan toteutettu erilaisia materiaaleja, jopa visuaalinen suunnittelu kahdelle lautapelille!

Tavoitteet ylittävää yhteistyötä!

Eväät Elämään –kampanja toteutetaan vuosittain varainkeruu sekä kansainvälisyyskasvatuksen tavoitteet huomioiden. Redland on suunnitellut kampanjoiden graafisen ilmeen ja vastannut kampanjasivuston teknisestä toteutuksesta. Joustavassa yhteistyössä asiakkaan oman markkinointitiimin kanssa Redland on lisäksi toteuttanut kampanjailmettä hyödyntäviä ulkomainoksia, esitteitä ja bannereita.

Vuonna 2012 kampanja onnistui loistavasti ja varainkeruun tavoitteet ylitettiin melkein 20 prosentilla.Tänä vuonna tavoitteet on taas asetettu ja matka niiden saavuttamiseksi on käynnistynyt.

Terveisiä Fidalta

Verkkosivu-uudistuksessa Redlandin ehdottomana vahvuutena oli kyky kuunnella, mitä haluamme, sekä ymmärrys markkinoinnin ja järjestöviestinnän erikoistarpeista. Asioita ei suunniteltu tekniikka edellä, vaan idea edellä. Lopputulos toimii.

Yhteistyö on vuosien varrella ollut ystävällistä, mutkatonta ja kustannustehokasta. Se, mitä sovitaan, tehdään. Kokemukseni mukaan, Redland on osaava, joustava ja asiakaslähtöinen mainostoimisto, joka ymmärtää meidän kaltaisen pienen ja keskisuuren toimijan tarpeet.

Erkki Salo, Varainhankintapäällikkö Fida International ry