Uudelle uralle Baronan kanssa

Yhteistyömme alkoi alunperin Saranen Consulting Oy:n kanssa, mutta kun yritys liittyi Barona konserniin, jatkui yhteistyö laajentuen myös ICT-sektorin ulkopuolelle. Toimimme yhteistyössä markkinointitiimin kanssa erilaisten rekrytointiohjelmien ja –kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Helppoa ylläpidettävyyttä ja kohderyhmätuntemusta

Redland kehittää Baronalle jatkuvasti erilaisia sivustoja ja kampanjoita. Yhtenä esimerkkinä tuoreimmista hankkeista on ICT-sektorin rekrytoivaan koulutukseen keskittyvä sivusto. Ratkaisu mahdollistaa erilaisten ohjelmien tuomisen vaivattomasti samalle sivustolle. Asiakkaan näkökulmasta tällaisissa jatkuvan koulutusohjelmatarjonnan sivustoissa olennaisinta on helppo ylläpidettävyys.

Toisinaan rekrytointikampanjoissa halutaan herättää huomiota esimerkiksi hieman erilaisella rekrytointitavalla. Talvella 2014 Redlandissa suunniteltu ja toteutettu Maailman matkaaja -videorekrytointisivusto tavoitti kohderyhmänsä erinomaisesti. 37 innokasta nuorta kandidaattia latasi sivustolle hakuvideonsa, joista sivuston kävijät äänestivät jatkoon suosikkinsa. Ääniä kertyi huomattavan paljon. Nyt hakuprosessin päätyttyä sivustolla seurataan 2014 Maailman matkaajan reissuraportteja mm. videoblogin muodossa.