Tiedolla johtaminen digimarkkinoinnissa

Tiedolla johtamisen aamiaistilaisuudessamme puhuttiin numeroista ja mittareista. Dataa on paljon, mutta mihin pitäisi keskittyä ja […]

Redland etsii junior copya I sisällöntuottajaa

Tule tiimiin, Junior Copy

Yritysten kasvu- ja kehityskumppanina toimiva markkinointiviestinnän toimistomme etsii mahtavan mukavaa copya / sisällöntuottajaa niin mainostekstien […]

Verkkosivuston uudistus I Redland

Verkkosivuston uudistus on enemmän kuin rivi koodia

Redlandin ensimmäisessä aamiaistilaisuudessa puhuttiin verkkosivuston uudistuksesta. Alla kiteytettynä viisi kohtaa, jotka on hyvä huomioida, kun […]

Raila Lassilasta Redlandin uusi toimitusjohtaja

Redland on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen 2. lokakuuta alkaen KTM Raila Lassilan. Lassila on ollut osakkaana […]

Hakukonemarkkinointi 2017 I Redland

Hakusanamainonta 2017

Hakusanamainonta, hakumainonta, AdWords-mainonta, Google-mainonta, SEM… Rakkaalla lapsella on monta nimeä, sanotaan. Hakukoneita on useita, mutta […]

WordCamp Europe 2017

Tapahtumassa puhuttivat mm. esteettömyys, CSS-gridit ja sisältöjen uudelleen käyttäminen. Kehittäjämme Kenda raportoi alan kuumimmat kuulumiset.

Digitrendit ja liiketoiminta I Redland

Digitrendit – koonti Mary Meekerin raportista

Lue Mary Meekerin verkkotrendejä käsittelevän raportin parhaat palat ja vinkit miten huomioit ne liiketoiminnassa.

WordCamp Helsinki 2017

Suomen suurimmassa WordPress-tapahtumassa puhuttivat tällä kertaa mm. verkkosivustojen esteettömyys sekä toimistojen kasvukivut.

Redland jakaa puolet tuloksestaan henkilökunnalle

Jatkamme tasaista kasvuamme ja jaamme onnistuneesta tuloksestamme 50% henkilökunnallemme. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 2 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 287 000 euroa.

Sisältömarkkinoijan vaativin asiakas

Sisältömarkkinointi on taitolaji. Jos onnistut saamaan viestisi perille lapselle, voit onnitella itseäsi – olet taitava sisältömarkkinoija.

Rekry: Frontend WordPress Developer

Digitaalinen tiimimme etsii innokasta ja taitavaa frontend developeria. Innostutko nykyaikaisista tekniikoista ja verkkosivuista, jotka ovat nopeita, kauniita ja helppokäyttöisiä? Tule tänne, täällä niitä tehdään.

Miten saada markkinointipäättäjän kaoottinen arki haltuun?

Digitalisaation ilosanomaa on paasattu jo useamman vuoden ajan. Käytännössä tilanne voi kuitenkin olla se, että kun yrityksen johdolta tulee mandaatti panostaa markkinoinnin digitalisointiin, niin uutinen melkeinpä lannistaa markkinointipäättäjän. Miksi näin?

Paremman palvelun vuosi 2017

Vuonna 2017 keskitymme asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyyden kasvattamiseen. Pääosaa kehitystyössä näyttelee Redlandissa toteutettu tiimiuudistus, jonka yhteydessä palvelutarjontamme laajenee entisestään.

Kasvuhakkerointi on digimarkkinoinnin uusi musta

Yksi digimarkkinoinnin kuumimmista trenditermeistä on kasvuhakkerointi, mutta mitä se tarkoittaa ja mitä kasvuhakkeri oikein tekee?

CMADFI 2017 – yleisön osallistaminen, visuaalisuus ja mittaaminen somessa

CMADFI on someammattilaisten vuosittainen tapahtuma, jossa nostetaan esiin kasvavan ammattikunnan ajankohtaisia kysymyksiä. Sisällöntuottajamme Annika raportoi alan kuulumiset Tampereelta.

SSL encryption improves security and SEO

SSL encryption on websites is now very topical, not only as a means to improve security but also to enhance the search engine visibility of a company’s website.

SSL-suojaus parantaa tietoturvaa ja hakukonenäkyvyyttä

Tiesitkö, että SSL-suojaus parantaa myös hakukonenäkyvyyttä? Tarkista ohjeidemme avulla onko yrityksesi verkkopalvelun suojaus ajan tasalla.

Mitä LandinChicago opetti meille bisneksestä USA:ssa

Redland on ollut syksystä 2016 mukana LandinChicago-kiihdytysohjelmassa, jonka ideana on tukea suomalaisten kasvuyritysten pääsyä USA:n markkinoille ja etenkin Chicagoon.

Digimarkkinoija kohtaa kuluttajan oikealla hetkellä ostopolkua

Digitalisoituminen muuttaa kuluttajakäyttäytymistä. Voittajiksi selviytyvät ne yritykset ja brändit, jotka onnistuvat kohdistamaan kuluttajille oikeita viestejä, oikeissa kohdissa ostopolkua ja reaaliaikaisesti.

Tekes Innovaatioseteli haettavissa 3.10.2016 alkaen

Innovaatioseteli on tervetullut nopea avustusmuoto innovaatiotoimintaan sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Brändityössä toimii rohkeus ja ajankohtaisuus

Eräänä aamuna Heinolan kaupunki ilmoitti tarvitsevansa pikaisesti “semmoisen punk-logon, jossa on anarkisti-A”. Pyyntö liittyi tietenkin Apulanta-yhtyeestä kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan lanseeraukseen.

Uusia rekrytointeja asiakkaidemme toiveesta

Tyytyväiset asiakkaat ja onnellinen henkilökunta ovat Redlandille sydämen asioita. Asiakkaamme toivoivat lisää redlandereita, joten ryhdyimme rekrytoimaan!

Muistatko nämä sähköpostimarkkinoinnin parhaat käytännöt?

Sähköpostimarkkinointi on henkilökohtaisuudessaan edelleen yksi vaikuttavimmista digimarkkinoinnin kanavista. Poimi parhaat vinkkimme!

Redland valittiin LandInChicago-kiihdytysohjelmaan

Kansainvälistymistä edistävä ohjelma auttaa suomalaisia kasvuyrityksiä USA:n markkinoille.